Behandelingen

  • Home
  • Behandelingen

De meeste bekende lasertoepassing is de lasertherapie voor ontharing, maar wist je dat er steeds nieuwe technieken bijkomen voor diverse huidaandoeningen? Met lasers kunnen we jou er stralend en prachtig uit laten zien. Kies voor een verjongingsbehandeling met de laser of laat die storende ouderdomsvlekjes verwijderen. Heb jij een tatoeage waar je graag van af wilt of spijt van je permanente make-up, het is bij ons allemaal mogelijk.

Wij werken met licht- en laserapparatuur uit de hoogste klasse. Wij laseren pigment, verwijderen tatoeages en permanente make-up, bieden laserontharing aan en behandelen vaatafwijkingen (in de huid).

Lees meer
Laserbehandelingen

Bij ons kan je voor een microneedlingbehandeling terecht voor een verjongingsbehandeling, littekenbehandeling of acnébehandeling; wij passen de laatste technieken toe.

Lees meer
Microneedling & dermapen

Huidverbetering omvat een scala aan behandelingen en procedures die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid, textuur en uitstraling van de huid. Van peelings tot geavanceerde lasertherapieën en hydraterende skinboosters, onze op maat gemaakte benadering is gericht op het herstellen van je natuurlijke schoonheid.

Lees meer
Huidverbetering

Naast de laserbehandelingen werken we met hoogwaardige chemische peelings en cosmeceuticals voor verschillende toepassingen.

Lees meer
Overige behandelingen

Wij beschikken over veilige lasers met kwaliteitskeurmerken. Wij werken uitsluitend met HBO/WO opgeleide zorgprofessionals met jaren ervaring in het (para)medische zorgdomein. De lasers die wij gebruiken zijn de Rolls Royces onder de laserapparatuur waarmee we de behandelingen effectief en veilig kunnen aanbieden.

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.