Huidverbetering

  • Home
  • Huidverbetering

Wij hanteren revolutionaire multidisciplinaire aanpak voor het verkrijgen van een stralende huid met huidverbetering we hebben een benadering waarbij verschillende disciplines en methoden worden gecombineerd. Behandelplannen worden op maat gemaakt op basis van de unieke behoeften van de klant, rekening houdend met huidtype, problemen, medische geschiedenis en individuele doelen.

Skinboosters zijn bedoeld om de algehele huidconditie te verbeteren door hydratatie en stimulatie van de huidregeneratie. Het resultaat is vaak een gladdere, stralende huid met verbeterde textuur en elasticiteit.

Lees meer
Skinboosters

Skintech staat bekend om haar breed scala aan hoogwaardige chemische peelings(medical devices klasse 2), ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele huidconditie te verbeteren. Van oppervlakkige peelings die verfrissing bieden tot diepere peelings voor serieuze huidtransformatie.

Lees meer
Peelings SkinTech

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.