Skinboosters

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat optreedt na verloop van tijd als gevolg van zowel interne als externe factoren. Een interne factor is bijvoorbeeld genetische aanleg of hormonale verandering zoals de overgang. Externe factoren die van invloed zijn: bijvoorbeeld Uv-straling, roken, alcohol en een ongezonde levensstijl. 


welke huidverbeterende opties ZIJN ER?

Gelukkig is er veel te doen aan huidveroudering en bestaan er verschillende opties. We kunnen laseren en lichttherapie gebruiken maar we hebben ook opties voor een huidverbeterende kuur zoals SkinTech Skinboosters en SkinTech chemische peelings. De Skinboosters van SkinTech zijn geformuleerd met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen en peptiden. Deze producten worden vaak gebruikt om de huid te hydrateren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de huidskleur egaler te maken. Maar vind je het lastig te kiezen welke producten passen bij jouw huid en wil je een kuurvorm waarbij alles inclusief is voorzien? dan zijn Skinboosters de oplossing voor jou.

Hoe ziet een skinbooster behandeling er uit?

Na de intake bepalen wij samen met jou welke Skinbooster behandeling bij je past, deze is afgestemd op jouw specifieke probleem. Dat kan zijn, fijne lijntjes, volumeverlies of droge vale huid. We hebben diverse mogelijkheden en kiezen de kuur die bij jouw huid past. We maken een planning voor de komende maanden, waarbij je om de twee weken in de praktijk zult komen.  Dan kan de boost beginnen. Met een apparaat brengen we de Skinbooster aan in de huid. 

Hoe lang duurt de skinbooster kuur?

In totaal zien we je 6 keer in de praktijk, we starten met het consult en de keuze voor de kuur en daarop volgen 4 separate behandelingen. Als laatste plannen we een evaluatie in om het resultaat met je te evalueren. 

TE VERWACHTEN RESULTAAT VAN EEN SKINBOOSTER KUUR?

Een skinbooster-kuur kan verschillende resultaten opleveren, afhankelijk van factoren zoals het specifieke product dat wordt gebruikt, de behoeften van de huid, en de individuele reactie van de persoon op de behandeling. Over het algemeen zijn de mogelijke resultaten die mensen kunnen ervaren na een skinbooster kuur:

Verbeterde hydratatie: Skinboosters zijn vaak geformuleerd met hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en helpt bij het vasthouden van vocht. Hierdoor kan de huid beter gehydrateerd en voller lijken.

Verminderde fijne lijntjes en rimpels: Door de hydratatie en het stimuleren van collageenproductie kunnen skinboosters helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de huidtextuur, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Verbeterde huidskleur en toon: Skinboosters kunnen ook helpen om de algehele teint van de huid te verbeteren, pigmentatie te verminderen en de huid egaler te maken.

Verhoogde stevigheid en elasticiteit: Sommige skinboosters stimuleren de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de huid steviger en elastischer kan aanvoelen.

Verjonging en frissere uitstraling: Na een skinbooster-kuur kan de huid er over het algemeen stralender, jeugdiger en gezonder uitzien, met een verbeterde algehele uitstraling.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat individuele resultaten kunnen variëren en dat meerdere behandelingen nodig kunnen zijn om de gewenste effecten te bereiken. Ook is het van cruciaal belang dat skinbooster-behandelingen worden uitgevoerd door getrainde professionals, zoals huidtherapeuten, om optimale resultaten te garanderen en mogelijke risico's te minimaliseren.


Veelgestelde vragen over skinboosters?

hoe lang duurt een skinbooster behandeling? 

De behandeling duurt ongeveer 35 minuten. Het voorbereiden en nazorg neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Dus je bent inclusief reinigen en serums aanbrengen na de behandeling een 45 minuten kwijt. Na de behandeling kan ook gecamoufleerd worden met een lycogel(medische camouflage), zodat je meteen na je behandeling je dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Deze medische camouflage kun je ook aanschaffen voor de kuurperiode. 

zijn skinbooster behandelingen veilig?

Skinboosters zijn steriele vloeistoffen, die onder controle van een huidtherapeut worden ingebracht in de huid. De Skinboosters van onder de medische klasse 3 producten. Dat betekent dat ze stabiel zijn en altijd dezelfde concentratie bevatten. Bij jouw huidzorg werken alleen HBO/WO geschoolde professionals. Je bent bij ons in veilige handen.

hoe werken skinboosters?

Skinboosters bevatten hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in de huid. Ze worden subtiel in de huid geïnjecteerd om vocht vast te houden, de huid te hydrateren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Skinboosters zijn vloeistoffen die hyaluronzuur bevatten en worden gebruikt om de huid te hydrateren, te verstevigen en de algehele huidconditie te verbeteren. Ze zetten het lichaam op natuurlijke wijze aan tot celvernieuwing. Ze repareren, vullen aan en stimuleren celvernieuwing op natuurlijke wijze.

hoe lang duurt het voordat resultaten zichbaar worden na een skinbooster behandeling?

Sommige mensen ervaren direct na de behandeling verbeterde hydratatie en een frissere uitstraling. Optimaal resultaat kan na een paar weken worden opgemerkt, naarmate de huid zich herstelt en het hyaluronzuur effect heeft.

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.