Laserontharing

JOUW Huidzorg heeft een blijvende oplossing voor jou, namelijk laser ontharen. Dagelijks zorgen onze specialisten voor tevreden klanten door:

  • De beste lasers op de markt
  • Ruim 40 jaar ervaring in de zorg
  • Persoonlijke aandacht & kwaliteit

Benieuwd naar een behandelplan dat past bij jouw wensen? Reserveer jouw plek voor een gratis consult of bel voor meer informatie.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een behandelingstraject om haargroei permanent te verhelpen. Onze laser pakt ongewenste haargroei of overbeharing bij de haarwortel aan. Dit proces is heel precies: alleen het haarzakje wordt vernietigd. Deze definitieve vorm van haarreductie zorgt ervoor dat scheren, harsen of epileren niet meer nodig is.

Ben jij helemaal klaar met rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren? Reserveer nu jouw gratis consult.

Laser ontharen zorgt voor een blijvend, glad resultaat

Onze lasers pakken de haren in de groeifase bij de voeding aan. Dit betekent dat een haar die is gelaserd niet meer terugkomt. Een glad resultaat na het behandelingstraject is dus een blijvend resultaat.

Aangezien haren alleen gelaserd kunnen worden in de groeifase en niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, bestaat het traject uit meerdere behandelingen.

boek een gratis consult

Welke hulpvraag heb je? We zullen vervolgens bij een van onze specialisten een afspraak voor jou gaan inplannen. Je hoort dan wat ons behandelplan is voor het verwijderen van jouw tatoeage. Dit eerste consult is geheel vrijblijvend en gratis.

Bij een consult met proefpulsen krijg je € 50 korting op de eerste behandeling.

Bel je liever eerst? Klik en bel direct 06 - 19453845

Wat zeggen klanten over JOUW Huidzorg?

Onze klanten zeggen het uiteraard het beste. Bij JOUW Huidzorg luisteren we naar onze klanten tijdens de intake, het behandeltraject en na de behandeling(en). Betrokken van begin tot eind!

Laura Lanser

Ik ben nu een aantal keer door Saskia behandeld en ik ben zeer tevreden. Ze is vriendelijk, rustig en legt alles goed van te voren uit waardoor je weet waar je aan toe bent. De behandelingen gaven het resultaat waar ik naar opzoek was. Ik raad haar dan ook zeker aan!

Ratcha Bach

Vriendelijke huidtherapeute die met je meedenkt en kijkt wat de beste behandeling is. Saskia, legt goed uit. Er is eerst naar mijn huid gekeken alvorens er een behandelplan is besproken. Ik voelde me op mijn gemak en gerustgesteld. 
Ik raad haar zeker aan.

Ilse Visser

Ik vond het spannend om met mijn vraag naar Huidzorg te gaan. Ik was meteen blij met de vriendelijke ontvangst en de duidelijke uitleg over de aanpak. Ik ben verbaasd over de hoogwaardige apparatuur in de kliniek (ik dacht dat die alleen in grote instellingen aanwezig zijn). Ik had Huidzorg gekozen i.v.m. “25 jaar ervaring” en “breed kunnen kijken naar een probleem”. Nu blijft vooral hangen dat mijn vraag rustig en serieus behandeld wordt en dat de resultaten boven verwachting zijn.

Maak kennis met het team


Gezamenlijk hebben wij 40 jaar ervaring in de zorg, waaronder huidtherapie. Saskia beantwoordt vanuit haar deskundigheid graag al jouw vragen die je mogelijk hebt over een tatoeage laten verwijderen. Ingrid heeft een passie voor cosmetiek en gaat daarnaast ‘evidence based’ te werk om jouw huid te doen stralen. Wij willen het beste voor jouw huid!


– Saskia Gooren & Ingrid Majoor

De MedioStar, voor het beste resultaat

Onze methode is ‘evidence based’, gebaseerd op de nieuwste technieken en veilig. Daarom werken we bij JOUW Huidzorg onder andere met de MedioStar. Dit is een Diode Laser met Alexandriet. Een uiterst effectieve laser die geschikt is voor elk huid- en haartype.

Ben je al helemaal overtuigd van JOUW Huidzorg? Boek dan snel een behandeling. We zien je graag bij ons in de kliniek.

Veelgestelde vragen over laserontharing

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op je vraag.

Hoelang blijft gelaserd haar weg?

Gelaserd haar blijft voor altijd weg! Omdat het in de wortel aangepakt is zal er geen haar meer terugkomen. Let op: om elke haar goed aan te pakken met de laser moeten we de haren in de groeifase behandelen. Daarom is het ontharen altijd een traject van meerdere behandelingen.

Is laseren slecht voor je?

Wij behandelen je met de meest geavanceerde lasers op de markt. Bovendien hebben we gezamenlijk 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Daarmee bieden we jou de beste zorg voor jouw huid. In de gezondheidszorg, en dus ook de specialistische huidzorg, worden lasers al jarenlang veilig ingezet om de huidkwaliteit te verbeteren.

Welke lasermethode is het beste?

Met de lasers die wij gebruiken word je behandeld met de meest geavanceerde techniek die momenteel beschikbaar is. De combinatie van golflengtes creëert een veilige behandelmethode met de beste resultaten, ongeacht huid- of haartype.

heb je vertrouwen in onze behandelingen?

  • We gebruiken de beste apparatuur op de markt
  • We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de zorg
  • We hebben diverse specialisten in ons team
  • We hebben zeer tevreden klanten