Laserbehandelingen

  • Home
  • Laserbehandelingen

Wij werken met licht- en laserapparatuur uit de hoogste klasse. Wij laseren pigment, verwijderen tatoeages en permanente make-up, bieden laserontharing aan en behandelen vaatafwijkingen.

Het behandelen van acne is een maatwerk traject waarbij we graag luisteren naar jouw klachten en samen de juiste behandeling zullen gaan kiezen.

Lees meer
Acne behandeling

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Met definitief ontharen is scheren en harsen niet meer nodig.

Lees meer
Laserontharing

We kunnen bij verjonging verschillende technieken inzetten. Met een van de lasers (afgestemd op jouw huid), kunnen we een prachtig resultaat behalen.

Lees meer
Huid verjonging

Met laser kunnen vaatafwijkingen zoals spataderen, couperose, rosacea, wijnvlekken of andere storende vaatjes prima behandeld worden.

Lees meer
Spataderen behandelen

Met de nieuwste lasertechnologie kunnen tatoeages worden verwijderd zonder een litteken achter te laten.

Lees meer
Tatoeage verwijderen

Veelvoorkomende pigmentproblemen zoals uv-schade en melasma kunnen goed behandeld worden met een IPL behandeling.

Lees meer
Pigmentvlekken verwijderen

Permanente make-up kan jouw gezicht prachtig sieren, maar wat als je spijt hebt van je PMU? Wij zijn gespecialiseerd in permanente make up verwijderen.

Lees meer
Permanente make-up verwijderen

Couperose is een onschuldige aandoening en er zijn veel mogelijkheden om deze door onze professionals te laten verwijderen.

Lees meer
Couperose behandeling

Wij beschikken over veilige lasers met kwaliteitskeurmerken. Wij werken uitsluitend met HBO/WO opgeleide zorgprofessionals met jaren ervaring in het (para)medische zorgdomein. De lasers die wij gebruiken zijn de Rolls Royces onder de laserapparatuur waarmee we de behandelingen effectief en veilig kunnen aanbieden.

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.