Xl Hair

Mannen en vrouwen kunnen in hun leven te maken krijgen met haarverlies. We kennen zowel mannelijke als vrouwelijke kaalheid. Mannelijke en vrouwelijke kaalheid kan veroorzaakt worden verstoorde hormoonbalans. DHT(dihydrotestosteron) laat de haarfollikels  verschrompelen en kunnen we spreken van alopecia androgenetica. Dit patroon verloopt anders bij vrouwen dan bij mannen.


WAAR KOMT DEZE VOOR?

Mannen verliezen hun hoofdhaar bij alopecia androgenetica volgens een ander patroon dan vrouwen met alopecia androgenetica. Bij mannen zien we de kaalheid achter op de kruin, de haargrens trekt zich langzaam terug en soms blijft een rand in de nek en boven de oren bestaan. Dit komt door dit als bodyhair wordt beschouwd. Bij vrouwen zien we een meer verspreid beeld van haarverlies. Soms verliest men ook de wenkbrauwen of wimpers. 


WAAR ONTSTAAT DEZE AANDOENING?

De aandoening is voor een gedeelte erfelijk bepaald. Vaak spelen hormonen, voedingstoestand of stress ook een grote rol bij haaruitval. Medicatie of infecties kunnen daarnaast ook haaruitval en dunner wordend haar veroorzaken. Gelukkig zijn er mooie oplossingen voor dit probleem. 


HOE IS DEZE AANDOENING TE BEHANDELEN?

We gebruiken voor deze aandoening XL-hair. Een populair en effectieve behandeling bij beginnende kaalheid of haarverlies. Soms volstaat de XL-hair kuur om een haartransplantatie uit te stellen. Ook kun je met Xl-hair worden behandeld als je een haartransplantatie hebt ondergaan. Zo onderhoud je je haarimplantaten. De kuur bestaat uit 6-8 behandelingen die met microneedling worden uitgevoerd dit noemen we dan mesotherapie, en daarnaast zijn er shampoos, hairspray en voedingssuplementen. Het resultaat hiervan is niet meteen zichtbaar. Het duurt tot 3 maanden voordat je kleine babyharen ziet groeien en het kan tot 6 maanden duren voordat volwassen haren groeien.

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.