Over ons

ERVAREN ZORGPROFESSIONALS

In onze praktijk staat persoonlijk aandacht hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor jouw beste persoonlijke huidzorg. Ervaren zorgprofessionals staan klaar om te luisteren naar jouw hulpvraag. Wij nemen graag de tijd voor jouw vragen, en leggen duidelijk uit wat je kunt verwachten van ons. Met de meest hoogwaardige apparatuur en 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg ben je in vertrouwde handen. Wij werken uitsluitend met “evidence based” methoden om tot het beste resultaat te komen.

Jouw Huidzorg icoon goud

wat onze klanten zeggenwie wij zijn

Jouw Huidzorg Saskia Gooren

SASKIA GOOREN

EIGENARESSE EN HUIDTHERAPEUT

Een gedreven zorgprofessional, BIG geregistreerd verpleegkundige met een achtergrond in de operatieve zorg. Met 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg jouw deskundige vraagbaak op het gebied van gezondheidsvragen en huidverbetering.

Jouw Huidzorg Ingrid

Ingrid Majoor

HUIDTHERAPEUT EN SCHOONHEIDSSPECIALIST

Een ambitieuze en ervaren huidtherapeute met een passie voor cosmetiek en ruim 15 jaar ervaring. Ingrid heeft een klantgerichte aanpak en staat voor kwaliteit. Ingrid staat voor het inzetten van “evidence based” behandelingen met de nieuwste technologie om jouw huid te laten stralen.

Evelyn Prinsen

DRS EVELYN PRINSEN

ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT, KLINISCH PSYCHO NEURO IMMUNOLOGISCH THERAPEUT

Drs. Evelyn Prinsen is coach en orthomoleculair therapeut. Ruim 15 jaar ervaring met coaching, Klinische Psycho Neuro Immunologie. Wetenschappelijke medische kennis met een scherp inzicht in mensen en goede coachskills.

PRODUCTEN DIE WIJ GEBRUIKEN

Wij werken o.a. met de producten van Medical Beauty Research (MBR).

Dit zijn hoogwaardige cosmeceuticals op basis van wetenschap.

De dermasence cosmeceuticals zijn producten ontwikkeld door Duitse dermatologen.

Jouw Huidzorg Producten 2

GRATIS CONSULT

Neem gerust contact met ons op! Het eerste consult is gratis, dus maak nu snel een afspraak. Heb je een vraag? Via onderstaande opties kan je vrijblijvend contact opnemen.